Paine prajita

Szeretettel köszöntjük az AIRPORT PANZIÓ honlapján.

Az AIRPORT PANZIÓ Európa legnagyobb látvány strandjának közvetlen közelében fogadja kedves vendégeit.

Pensiunea este situată într-un loc frecventat din Hajdúszoboszló, lângă aeroport, de la plajă 100 metri- și Aquapark și noul Extreme Slide Park 400 metri.

Az Árpád Uszoda (fedett) 250 méterre érhető el. Az uszodával szemben Gokart pálya áll a szórakozni-sportolni vágyó vendégeink rendelkezésére.

Innen néhány száz méterre található a Mókuskaland Élménypark.

A szemben lévő sportrepülőtér szórványosan fordulnak csak elő kisebb de látványos sportgépek, melyek a vendégeink nem zavarják. Viszont a repülőtér alkalmas arra kisebb sportrepülővel érkező vendégeink itt le és felszállhassanak, illetve az itt tartózkodásuk idején a repülőgépet a területen hagyhatják.

Ștrandul Árpád și clădirea de terapie Hungarospa se află, de asemenea, în cartier. Aici pot lua diverse tratamente de vindecare, akiknek szüksége van rá.

2021. nyarán megnyitotta kapuit a hajdúszoboszlói strand részeként kialakított exkluzív Prémium Zóna (Tahiti Beach), mely a panziónktól 180 méterre található.

A sportolni vágyóknak érdemes felkeresni a Hungarospa Sportcentrumot (foci, tenisz, műfüves teremfoci).

Mai multe restaurante la câțiva pași, Club de noapte, Există un ABC. A közelben található a kirándulók és a helyi lakosság részére megnyitott Csónakázó tó, mely hangulatvilágítással pompázik, melyet a pihenőpadokról lehet csodálni. Innen 100 méterre található a megújult Szabadtéri színpad is, ahol koncertek, változatos programok tekinthetőek meg. A fenti látványosságokat panziónktól kerékpárúton is meg lehet közelíteni. Ugyanitt többféle ízvilágú éttermek kínálnak bőséges választékot az étkezni vágyók részére.

Valamint aki hosszabb távon szeretne kerékpározni néhány száz méterre 20 km-es kerékpár út vezet Balmazújvárosra, illetve panziónktól szűk 10 km Debrecen irányában Ebesig.

Pensiunea noastră a fost concepută astfel, pentru a vă face să vă simțiți cât mai confortabil aici, și toate nevoile lor ar trebui să fie satisfăcute.

Vă salutăm interesul pentru pensiunea noastră.

toate cele bune:
Lupul Marica

Cerere pentru